Service og vedligeholdelse af produkter.

Olego har i over 12 år været kendt for hurtig og effektiv respons på alle service opgaver af vores produkter. Vi gør alt hvad vi kan for at du hurtigst muligt får repareret dit udstyr hvis det gået i stykker. Ofte er vi allerede i kontakt med producenten  på vejen ud til opgaven.

Forebyggende vedligeholdelse og service.

Vi oplever desværre eksempler på, at manglende service og vedligeholdelse resulterer i dyre reparationer, der kunne være undgået, hvis en service- og vedligeholdelses plan var blevet etableret.

Vi anbefaler derfor at vi i samarbejde laver en plan for hvordan du ønsker service af dit  produkt så det holder mange år med mindst mulige driftsomkostninger.

Bestilling af reservedele

Har du brug for reservedele til en af vores produkter kan du bestille dem direkte hos os.

  • Reparationer af egne mærker

  • Serviceaftale

  • Sikkerheds-eftersyn

  • Opgradering udstyr

  • Eftersyn og kontrol

  • Gen-installering

  • Forebyggende vedligeholdelse

  • Reservedele

  • Igangsætning og bruger-kurser

  • Vejledning i udstyr- og produktanvendelse

TLF. 87251140

Bestil Service til dine maskiner

reCAPTCHA is required.

SIKKERHEDSYN PÅ INDUKTIONSVARMER

OLEGO foretager selv sikkerhedseftersynet på vores JOSAM og CAR-O-LINER induktionsvarmere og omfatter kontrol af en række punkter som som skal være i orden hvis maskinen skal kunne anvendes sikkerhedsmæssigt forsvarligt. Hovedsaligt er det maskinerne som anvender 400v som der laves sikkerhedseftersyn på.

SIKKERHEDSEFTERSYN PÅ STRINGO

Sikkerhedseftersynet på STRINGO omfatter en række mekaniske tjek som skal sikre at brugeren fortsat har fuld kontrol over de biler han flytter. Eftersyner tager som regel en time hvis der ikke skal udskiftes noget. STRINGO anbefaler af sikkerheds tjekket fortages hvert år, og hvert halve år på de maskiner der flytter mere end ti biler om dagen på uens overflade

GEN-OPSKÆRING AF GEVIND

Olego A/S tilbyder gen-opskæring af gevind på hydraulikcylindre,  der ikke er alt for ødelagt. Flere lastbilværksteder og skadescentre har stempler hvor gevindet til presseværktøjet ikke er så godt mere. I samarbejde med et specialist på området tilbyder vi nu at Gen-opskære gevindet på de cylindre der ikke er alt for ødelagte.

REPARATION AF HYDRAULIKVÆRKTØJ

Olego A/S tilbyder reparation af næsten alle mærker hydraulik cylindre og pumper. Reparationerne omfatter hovedsaligt udskiftning af pakninger og pumpekomponenter samt mindre el arbejde

RESERVEDELE TIL ALLE VORES PRODUKTER

Du kan bestille reservedele til alle vores produkter DIREKTE hos os og få dem leveret dem som du ønsker. Vi sender også gerne tilbud på reservedele eller hjælper med at vurdere om en reparation kan betale sig.

REPARATION AF i-TRACK

Hvis din JOSAM i-TRACK skal repareres kan du bestille en låne enhed mens din er til reparation. Når vi får din reparationsordre beder vi JOSAM om at sende dig en låne i-TRACK som du har modtaget af os samt  det vedlagte referencenummer som du ligledes har fået af os.

Du kan også vælge at få et tilbud på reparationen, hvis det er at et vist omfang. Oftest er det diagnosen og fejlfindingen som tager længst tid så det kan være en god ide at få tilsendt en låne-enhed imens.

Alt dette kan du få mere at vide om når du kontakter os.

TRAUCKALIGNER I, UDGÅR

TRUCKALIGNER I er udgået af produktion og udgår nu også mht. service og reparation. Dete betyder at der ikke kan bestilles reservedele eller service og reparationer på denne type sporingsudstyr fra 31.12.2017

LIGNER II er ikke omfattet af dette og serviceres stadigvæk

Kontakt os hvis du er i tvivl

REPARATION AF TRUCK-CAM

Hvis din TRUCKCAM er gået i stykker eller har periodiske fejl kan du låne en anden TRUCKCAM-enhed mens din er til reparation. Når vi får din reparations ordre beder vi JOSAM om at sende dig en låne-CAM  med det samme eller så snart der er en på lager. Når du modtager låne-enheden sender du blot din TRUCKCAM  retur til den adresse hos TRUCKCAM/JOSAM som du har modtaget af os samt  det vedlagte referencenummer som du ligledes har fået af os.

Du kan også vælge at få et tilbud på reparationen, hvis det er at et vist omfang. Oftest er det diagnosen og fejlfindingen som tager længst tid så det kan være en god ide at få tilsendt en låne-enhed imens.

Alt dette kan du få mere at vide om når du kontakter os.